Βίντεο

Ο Θανάσης Λύρος στην πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη

Την πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη, ως επι κεφαλής του συνδυασμού “Ανάπτυξη για όλους”, παραχώρησε χθες, Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου, 𝝝𝝖𝝢𝝖𝝨𝝜𝝨 𝝠𝝪𝝦𝝤𝝨 .

Ο κ. 𝝝𝝖𝝢𝝖𝝨𝝜𝝨 𝝠𝝪𝝦𝝤𝝨 απεδέχθη με χαρά την προσκληση της ιστοσελίδας 𝙈𝙚𝙨𝙨𝙤𝙡𝙤𝙣𝙜𝙝𝙞 𝙉𝙚𝙬𝙨 και του Δημοσιογράφου, Δημήτρη Μαλαβέτα, με τον οποίο είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Μεταξύ άλλων ο κ. 𝝝𝝖𝝢𝝖𝝨𝝜𝝨 𝝠𝝪𝝦𝝤𝝨 είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει μέρος του προγράμματος του συνδυασμού του, το οποίο θα δημοσιοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, με βασικότερο θέμα αυτό της διαχείρισης των απορριμάτων, τονίζοντας πως εάν εκλεγεί η λύση της άμεσης ανακύκλωσης θα μπεί σε εφαρμογή από την πρώτη μέρα.

Περισσότερα…

Ο συνδυασμός “Ανάπτυξη για όλους” στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου

Με επίσκεψη στην έδρα της Διευθύνσεως Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αιτωλοακαρνανίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου συνεχίστηκαν σήμερα, Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 οι συναντήσεις του συνδυασμού “Ανάπτυξη για όλους” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου, 𝝝𝝖𝝢𝝖𝝨𝝜 𝝠𝝪𝝦𝝤.

Περισσότερα…

Η κατάσταση με τα απορρίμματα στον Δήμο Μεσολογγίου έχει γίνει αφόρητη

Με τον γνωστό πλέον «τηλεοπτικό» τρόπο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος, περιγράφει την ζοφερή πραγματικότητα την οποίαν βιώνει καθημερινά ο Δήμος Μεσολογγίου με τα απορρίμματα.

Στο σύντομο μα άκρως περιεκτικό βίντεο, ο Θανάσης Λύρος, καυτηριάζει τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής η οποία αντί να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών στον Δήμο, καταφεύγει στην σπατάλη δημοτικού χρήματος.

Περισσότερα…

Θανάσης Λύρος: Οι προσωπικές μου “Δράσεις Παιδείας”, από την δεκαετία του ’70 στην πόλη

Με τον πρωτότυπο «τηλεοπτικό» τρόπο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος, συνεχίζει τις αναφορές στην προσωπική του συνεισφορά στον χώρο της Παιδείας στο Μεσολόγγι.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς με τίτλο: «Δράσεις Παιδείας», γίνεται αναφορά στην καθοριστική, για τον χώρο της Παιδείας, προσωπική του παρέμβαση στον τότε Υπουργό Παιδείας, Αθανάσιο Ταλιαδούρο, ώστε να βρεθεί λύση για την καλύτερη λειτουργία του τότε ΤΕΛ Μεσολογγίου.

Περισσότερα…

Ο Θανάσης Λύρος μιλάει για το χρονικό ίδρυσης του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος, αποτυπώνει μέσω βίντεο την καθοριστική συμβολή του στην ίδρυση του τότε ΚΑΤΕΕ και μετέπειτα ΤΕΙ Μεσολογγίου, παραθέτοντας σημαντικές λεπτομέρειες των όσων προηγήθηκαν, μέχρι να ιδρυθεί και να λειτουργήσει το εκπαιδευτικό αυτό ίδρυμα.

Περισσότερα…